HK Bouwpartner - Projecten

Stoep advocatenkantoor

In Groningen mochten wij de stoep van een gerenommeerd advocatenkantoor renoveren. De oude werd verwijderd en opnieuw opgemetseld. Super strak metselwerk en kapwerk en afgewerkt met natuurstenen afdekplaten. Trots op dit resultaat!

Project Details

  • Jaar: 2011
  • Locatie: Groningen

Vervangen voorgevel

De eigenaren van deze woning in Oude Pekela vroegen mij of ik de kapot gevroren stenen wilde vervangen door anderen en dan de muur volledig opnieuw wilde voegen. Daarvan heb ik een offerte gemaakt, maar tegelijk ook de vrijheid genomen om een andere optie toe te voegen, nl. het slopen van de oude muur en een nieuwe muur opmetselen met wel goede stenen.

In de oude situatie hadden we de vele oude stenen eruit moeten halen, daarna de voegen uit de gevel moeten kappen, schoonspuiten en weer opnieuw invoegen. En was er toch nog kleurverschil gebleven door de oude en nieuwe stenen. Door de voorgevel te slopen en opnieuw op te metselen is een mooie nieuwe egale gevel opgeleverd, die er weer jaren tegen aan kan. De meerprijs zat grotendeels in de aanschaf van de stenen.

Project Details

  • Jaar: 2015
  • Locatie: Nieuwe Pekela