HK Bouwpartner - Projecten

Uitbouw Stadskanaal

Als de woning te klein is, kun je een uitbouw realiseren. In Stadskanaal hebben we dat gedaan. Daar is de buitengevel met ca. 2,5 m1 verplaatst, waardoor de woonkamer ca. 10 m2 werd vergroot.

 

Project Details

  • Jaar: 2011
  • Locatie: Stadskanaal

Uitbouw Stadskanaal

De serre is Gieten is (indien noodzakelijk) verhuisbaar. Het zijn houten kozijnen, voorzien van enkele openslaande deuren en een schuifpui. Aan comfort is niets ingeleverd, want het is voorzien van vloerverwarming.

 

Project Details

  • Jaar: 2014
  • Locatie: Gieten

Uitbouw Stadskanaal

Een project in Gasselternijveen, waar van een voormalig schuurtje een heuse woonkeuken is gerealiseerd, inclusief bruikbare bovenverdieping, voor bv. een computerkamer. Er is een volwaardige aansluiting tussen de woning en de woonkeuken gemaakt door de muur door te trekken naar de woning.

Voorzien van een houtkachel, waardoor het heerlijk aangenaam vertoeven is in de nieuwe, zeer grote woonkeuken. Er is gebruik gemaakt van douglas planken. Een duurzaam natuurproduct. Deze is voor het monteren door de klant zelf in de beits gezet.

Een mooi project met weer een zeer geslaagd resultaat.

 

Project Details

  • Jaar: 2012
  • Locatie: Gasselternijveen

Vervangen dak en goten

Van deze twee onder 1 kap-woning in Nieuw Buinen zijn de schoorstenen verwijderd, het dak gerenoveerd met renovatieplaten en voorzien van nieuwe, in dit geval geglazuurde) dakpannen. Rondom zijn ze afgewerkt met kunststof bakgoot. Ook is de woning volledig opnieuw gevoegd.

Project Details

  • Jaar: 2009
  • Locatie: Nieuw Buinen

Goten en ombouw vervangen

Dit is een karakteristieke woning, die in Stadskanaal alom bekend is. Een prachtige woning, maar vraagt ook onderhoud. Van de torens moesten de zinken goten en bekleding vervangen worden. Hoewel nog even gesproken over kunststof goten, is toch (gelukkig) de keus gemaakt voor zink. De oude bekleding was rijkelijk versiert, zoals ze dat vroeger deden, maar nu niet vaak meer ziet. Ik heb de bekleding weer geheel aan de stijl van toen aangepast en de goten zijn door de schilders weer netjes in de verf gezet, waardoor het weer een hele poos mee kan.

Project Details

  • Jaar: 2013
  • Locatie: Stadskanaal
  • Project: Zon Rondom